Reacties

It sûzjen fan ‘e stilte’ is een album geworden dat er mag zijn. Tenslotte moet hier nog genoemd worden de smaakvolle vormgeving van het cd-boekje met de teksten door Chris Raab. Daardoor is het gewoon een feest om het album aan iemand cadeau te geven. (ensafh: frysk literêr tydskrift)

-We hebben onlangs genoten (en genieten nog steeds 😉 van jouw CD! Mijn complimenten voor het muzikale niveau en de keuze van de liedjes! Ook leuk om deze bekende songs in het Fries te horen, sowieso een taal die mooi klinkt. Ik heb vooral genoten van Old & Wise; mooi hoor!

-Wat een prachtige uitvoering van here comes de sun op zijn fries … Ben benieuwd naar de rest van de cd, 

-heb net 25 euro extra  aan u overgemaakt, heb namelijk de cd twee keer gekopieerd voor mensen die hem ook prachtig vonden.

-Net eens ff goed gaan zitten voor je CD. Natuurlijk is het lekkere muziek; hit na hit na hit. Lekker bandje ook, dat Grace.

-Ik heb echt genoten van je vertalingen, liedteksten en vondsten. Mijn complimenten!

-Dit is niet een cd-tje dat ik na beluisteren achteraan op de stapel leg, krijgt voorlopig een vast plekkie in mijn auto (en in m’n nieuwe zit een hele goede installatie 😊).

-Ben er blij mee.

-Vanavond maakten wij kort kennis met elkaar, dankzij jouw muziek en ons dansje.

-Thuisgekomen heb ik de CD van je beluisterd en de teksten in het boekje gelezen. Hoewel ik als niet-Fries niet alle woorden, laat staan nuances in de taal kan vatten heb ik er van genoten. 

-Het is buitengewoon knap hoe de o zo bekende muzieknummers naar het Fries zijn “overgezet”, alleen “vertaald ”  zeggen doet onrecht aan het prachtige resultaat.

-Bijna een jaar na dato gisteren de hele cd van Gerard & Grace afgespeeld. Onverwacht goed, heel mooi zelfs. ‘Hjir komt se oan’ had ik al mijn waardering voor uitgesproken. Maar de vertolking van Rafferty’s Baker Street is nog mooier, vind ik.

-Bedankt voor het optreden, bedankt voor de mooie CD die ik nog vele malen zal draaien.

-Ik kom er nu pas aan toe om je cd te beluisteren. Staat nu aan. Hartstikke leuk! Prachtig.

 –Dank voor je CD waar ik op deze maandagmorgen met plezier naar luister. Fries is toch een mooie zing-taal!

Iemand uit Engeland schreef: Ik heb je CD in the auto en luister vaak als ik naar school rij s’ochtends vroeg. Prachtig!

 –CD is geweldig en alle golden oldies on it!! Well done en ik luister in de auto op weg naar school

 En in het fries:

-It wie der noch by bleaun om dy oer de cd te mailen: bysonder! en ik ha him al faak draaid. Klinkt heul goed, en ek de oersettings/bewurkings falle op.

-Ik ha dyn CD in pear kear trochlústere mei it boekje derby.En ik ha ek in stik of wat originelen opsocht. It is allegear moai dien en goed te ferstean. It arrangearjen en it úterlik is goed slagge. Myn komplimenten foar de taal. It moat in protte wurk west ha. Ik hoopje dat dyn wurk syn paad yn Fryslân fynt.