Gerard Rinsma in Geloof en een Hoop Liefde

Had nooit gedacht nog eens door de EO geportretteerd te worden, maar tijden veranderen en ik zelf ook. Voor wie de uitzending van dinsdag 24 februari heeft gemist, is hier de mogelijkheid om het nog eens terug te kijken.  Klik daar voor op deze link 
Voor wie wil weten hoe een straatmuzikant toch dominee kan zijn en een dominee ook gewoon straatmuzikant. Samen met Jan Bos en Henk Roodbergen kun je ons zien spelen en zingen op het Zaailand en in onze mooie Agneskerk in Goutum vertel ik over mijn werk als dominee.
Mijn grote liefde voor ‘myn memmetaal’ en waarom ik alle liedjes uit mijn straatmuziekrepertoire in het Fries heb vertaald, komt ook nog aan bod. Kijk hier voor de vertalingen van bekende songs uit de sixties en seventies (ons straatmuzikantenrepetoire)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*